Tre superklipp

Publisert

Black week fortsätter med oförminskad styrka och vi har nu glädjen att kunna presentera några extra fyndiga fynd.

Daiwa Tatula är ett gäng riktigt fina spinnspön för dig som vill ha stil, elegans och kvalitet. Serien innehåller totalt fyra spön, tre för det lite lättare fisket och en riktig gäddpåk på 8,3 fot som kastar upp till 140 gram. Hög kvalitet på alla detaljer och extra pluspoäng för fina korkhandtag. Tidigare pris 2095kr, Black week-pris 1099kr.

Okuma Ceymar XT är en väl beprövad, bakbromsad, rulle som har allt man behöver. Nej, det är inte en av de mest exklusiva prestigerullarna, men den kommer hålla för normalt fiske i många år och priset är just nu nästan för bra för att vara sant. Tidigare pris 999kr, Black Week-pris 379kr.

Tillhör du dem som ger dig ut på tur utan en extra spole flätlina i rätt dimension i fiskeväskan? Blir det trassel och tråkigheter är man körd. Det har vi alla upplevt. Inte så konstigt kanske. Flätlina i den här klassen kostar en slant och vi har ju en tendens till att bara räkna med att det ska funka. Sufix 131 G-Core x13 är en extremt mjuk, stark och allmänt trevlig flätlina som vi nu säljer så billigt att det inte längre finns någon ursäkt för att inte alltid ha med den där extra spolen lina. Tidigare pris 1099kr, Black week-pris 399kr.