Annons: Sponsrat innehåll

Foto: Annonsör

Mercurys nya 25 och 30 hk FourStroke – snabb, pålitlig och effektiv

Publicerat

Mercurys nylanserade 25 och 30 hk FourStroke-utombordare klarar dina största äventyr med lätthet. Snabba och kompakta. Tillförlitliga och hållbara. Effektiva och enkla att äga. FourStroke-utombordare ger små båtar stora möjligheter.

Exceptionellt smidiga och tysta
Här har Mercury fokuserat på att balansera motorenheten för att göra den mjukare. Man har också valt att tillverka bussningar av mjukt gummi som isolerar och avlägsnar vibrationer. Oavsett om du fiskar i en lugn vik eller sitter och samtalar, så kommer du att njuta av varje minut ute på vattnet.

Enkla att underhålla
Lägg mindre tid på service och mer tid på vattnet tack vare vårt spillfria system för oljebyte, vårt enkla drevoljebyte och en livslång, underhållsfri ventilmekanism.

Elektrisk bränsleinsprutning
Elektronisk bränsleinsprutning (EFI) ger säkra starter i alla väder. På motorer med manuell start levererar batterifri EFI en effektiv, tillförlitlig prestanda utan något klumpigt startbatteri.

Avancerad Mercury-rorkult
Mercury-rorkulten anpassas efter dig och inte tvärtom. Du kan vända handtaget för vänster- eller högerhänt gasreglage och justera rorkultsvinkeln i sidled för bättre grepp och kontroll.

Integrerad Power Tilt och trim
Enkel att stuva undan, enkel att kontrollera. Med Power Tilt och trim för 25 och 30 hk FourStroke-utombordare kan du enkelt justera motorvinkeln med ett knapptryck. En enorm fördel för små båtar och tung last.

FourStroke Prestanda

Kraft att flytta mer: Med ett effektivt luftintag genererar motorenheten ett imponerande vridmoment som enkelt kan förflytta tunga laster. Eftersom motorn jobbar mindre håller den också längre och betjänar dig troget i många år.

Fjärr- eller rorkultsreglage: Konfigurera din utombordare så att den passar din båt och dina behov, med fjärrkontrollerad styrning från rodret eller en rorkult på nästan 23 tum som är perfekt för precisionsstyrning.

Bekväm inställning: Rorkulten kan anpassas för vänster- eller högerhänt körning och har ett stop för vinkel nedåt som håller den på rätt höjd för bekväm styrning när du sitter eller står upp. Gasfriktionen kan också ställas in för att enklare kunna hålla hastigheten.

Specialanpassad propeller: En rad Black Max-propellrar har konstruerats specifikt för 25 och 30 hk FourStroke-familjen och finns i 1-tums stigningar. Du kan du välja den perfekta propellern för optimal prestanda för din båt.

För mer information, beställning och pris gällande Mercurys nya 25- och 30 hk-utombordare vänligen kontakta din lokala Mercuryåterförsäljare