Helt rätt med set

Publisert Sist oppdatert

Att köpa färdiga set med spö och rulle är bland de smartaste man kan göra. Inte bara får man grejer som är perfekt anpassade för varandra, priset är mycket lägre än för att köpa prylarna var för sig. Här följer tre riktiga klipp.

Abu Garcia Revo X haspelset 7 fot finns i två olika färger för det lättaste fisket efter abborre men som även passar perfekt till fiske efter öring, röding och regnbåge. I den lite ovanliga men mycket trevliga vikt klassificeringen 30-60 gram finns tre utrustningar i färgerna blått, grönt och silver. Utrustningar som är perfekt för gäddfiske med medeltunga beten. Dessa spön är bekväma 8 fot.

Tidigare pris 2119, Black week-pris 999kr.
fiskejournalen.se/abu-garcia-revo-x-combo-haspelset

Abu Garcia Superior är ett lite exklusivare haspelset som säljs till ett fantastiskt pris under Black week. Här täcker man verkligen in det mesta av svenskt fiske i sötvatten. Gädda, abborre, gös och naturligtvis våra älskade laxfiskar regnbåge, öring och röding. Rullen tål även fiske i saltvatten och här finns utrustningar som kan bli fantastiska följeslagare vid fiske efter öring och makrill längs kusten. Tidigare pris 2449kr, Black week-pris 1349kr.
fiskejournalen.se/abu-garcia-superior-haspelset

Vill man köpa en flugfiskeutrustning som verkligen ger fantastisk prestanda i förhållande till pris är Okuma Nomad Xpress ett hett alternativ. Bra spö, bra rulle med lina, backning och tafs för en dryg tusenlapp! Det är galet bra. Utrusningarna finns i klass 5,6,7 och 8. Därmed täcker man in allt från harrfiske i strömmande och stilla vatten till regnbågsfiske och havsöring på kusten. Samtliga spön är 9 fot. Tidigare pris 2199, Black week-pris 1199kr.

fiskejournalen.se/okuma-nomad-xpress-flugfiskeset

Spana in över 7000 prissänkta reaprylar här.