Annons: Sponsrat innehåll

BLACK WEEK RULLAR IN

Publicerat Senast uppdaterad

NU är det åter dags för årets hetaste fiskerea. Som vanligt säljer vi en rad noga utvalda produkter till superpriser. Vi börjar med hjärtat i utrusningen, rullen. Rätt rulle rules skojade en fiskekompis om en gång. Och visst hade han rätt. En bra rulle, väl anpassad efter spö, lina och fiskesituation, gör fisket både roligare och effektivare.

Abborre, gädda, gös, makrill eller hälleflundra? Du hittar rullar för alla tillfällen i årets black week-rea. Låt oss börja med en salt sensation. För det tunga till riktigt tunga salta fisket finns ett superfynd! Okuma Makaira tillverkas i solid aluminium och har ett dubbelt bromssystem som sätter rätt press på giganterna. De mindre av de fyra storlekarna är en riktig drömrulle för Norges hälleflundror och stortorskar. Ordinarie pris 6999kr – Black week-pris 2999kr.
https://www.fiskejournalen.se/okuma-makaira-havsfiskerulle

Från 13 Fishing kommer tre mycket intressanta högkvalitativa lågprofilrullar. 13 Fishing Concept C2 (andra generationen) är en högervevad liten läcker rulle som man kan få med två olika utväxlingar, 6:8:1 respektive 8:3:1. Rullen med den högra utväxlingen ger en väldigt hög inspinningshastighet. En mycket bra rulle när man vill fiska in ytbeten i hög hastighet. Ordinarie pris är 2999kr. Reapriset under Black week är 1299kr.
https://www.fiskejournalen.se/13-fishing-concept-c2-gen-ii-lagprofilsrulle

En annan riktigt fräck vänstervevad multirulle som har vi superpris på är 13 Fishing Inception. En rulle som ger galet mycket för pengarna. Rostfria kullager och japanska Hamai-drev är bara några av de saker som gör den här rullen till ett klipp. Precis som med Concept C2 kan man få rullen med två olika utväxlingar (6:8:1 respektive 8:3:1). En rulle som både fixar gäddfisket och det lätta fisket i havet hur lätt som helst. Rekommenderat pris är 1899kr men under Black week kan du köpa den för bara 899kr.
https://www.fiskejournalen.se/13-fishing-inception-lagprofilrulle

13 Fishing Modus R2 finns både som höger- och vänstervevad. Rullen har bland mycket annat ett Dead Stop anti-reverse-system som eliminerar risken för backslag. Något som gör den ett utmärkt val för en första multirulle.Det gör även priset. Black week-priset är 799kr, ordinarie pris 1699kr. Rullen har en lite annorlunda konstruktion som du kan se här
https://www.fiskejournalen.se/13-fishing-modus-r2-lagprofilrulle

Naturligtvis finns det även en rad haspelrullar som vi säljer till riktigt bra pris under Black week. Abu Garcia Elite Max är en kompetent haspelrulle som klarar de flesta situationer. Med fem olika storlekar att välja på finns det en Elite Max för alla. Black week-priset är fantastiskt och ligger på 599kr. Tidigare pris är 1595kr.
https://www.fiskejournalen.se/abu-garcia-elite-max-haspelrulle

Daiwa har gjort sig kända för sitt breda sortiment och höga kvalitet. Daiwa 20 Fuego LT är både riktigt snygg och riktigt bra. Finns i storlekar som passar allt från det lätta abborrfisket till fiske efter gädda med stora beten. Fuego betyder eld på spanska och detta är helt klart en het produkt till helt rätt pris under Black week. Nu 799kr tidigare 1295kr.
https://www.fiskejournalen.se/daiwa-20-fuego-lt-haspelrulle

Okuma Inspira Blue är en väl beprövad rulle som året efter år bevisat sig vara en pålitlig fiskekamrat. Den här modellen är frambromsad. Ett säker val som med hög kvalitet som fixar både kustens havsöringar och sjöarnas storgäddor och abborrar. Finns i tre storlekar. Tidigare pris 1399kr, Black week-pris 649kr.
https://www.fiskejournalen.se/okuma-ceymar-xt-bakbromsad-haspelrulle

Spana in våra över 7000 prissänkta fiskeprylar genom att klicka här.