Black week-priser på riktigt bra beten

Publisert Sist oppdatert

Bra beten är en förutsättning för framgångsrikt fiske. Utbudet är enormt och skickliga fiskare lär sig att variera fisket efter varje betes specifika egenskaper. Här hittar du några beten som gång på gång bevisat sin fisklighet och som vi nu säljer till fantastiskt låga Black week-priser.

Savage Gear Cannibal Padletail 12.5 cm (4-pack med fyra olika färger) är unika designerbeten som har rätt egenskaper för mer finnesfiske efter främst gädda och gös. Dessa beten har många användningsområden. Med en förhållandevis lätt jiggskalle och stingerkrok kan man, bland annat, få till ett bete som är perfekt för slö fisk i kallt vatten. Tidigare pris 129kr, Black week-pris 69kr.

Berkley PowerBait Power Swimmer (9.5 cm 6-pack)är ett måste-ha-bete för abborrälskaren. En ribbad shad som har oändligt många abborrar på sitt samvete. Vid testfiske i saltvatten visade sig den här lille rackaren kunna locka supertröga sejar och blekor till hugg när vi tacklade dem som upphängare ovanför större beten. Tidigare pris 95kr, Black week-pris 29 kr.

Alla abborrfiskare måste ha några vibrationsbeten i sin fiskelåda! Vibrationsbeten har fyllt ett tomrum i vapenarsenalen som vi som fiskat abborre i ett halvt sekel saknat. De funkar utmärkt att spinna in i raketfart när abborren jagar i ytan. Lika bra funkar de att jigga hem med långa vevstopp. Huggen kommer ofta när beten sjunker på sträckt lina. Berkley Powerblade 4.9 cm bluegill är ett riktigt bra vibrationsbete i ”rätt” storlek och nu till ett helt fantastiskt pris. Tidigare 89kr, Black week-pris 35kr.

Abu Garcia Beast Limited Edition Gift Pack är ett fynd och en perfekt julklapp till gäddfiskaren. Boxen innehåller tre typer av mjukbeten i tre olika storlekar. I boxen finns även sänke, stingerkrok och en instant spinner. Tidigare pris 399kr, Black week-pris 249kr.