Den här värstingrullen kan bli din, en Ambassadeur Beast. Dessutom slänger jultomten i en häftig Svartzonker-hoodie i samma paket.

Vinn ABU:s nya värstingrulle – Ambassadeur Beast!

Publicerat

Det här året plockar jultomten upp en riktig pangpryl ur säcken. Ambassadeur Beast är en av Abu Garcias hetaste nyheter och gäddfiskarens våta dröm. Svara rätt på frågan i Fiskejournalens julkalender och rullen kan bli din. Och som om inte det vore nog så lägger vi dessutom i en fräck Svartzonkerhoodie i samma paket.
Saxat från abugarcia.se: Med ett stativ maskinfräst ur ett stycke aluminium är Ambassadeur Beast en riktigt stabil rulle byggd för att klara av det tunga Muskyfisket i Amerika. Därmed fungerar den så klart utmärkt även till gäddfiske i svenska vatten.
Rullen är utrustad med 6+1 kul- och rullager, Carbon Matrix bromssystem, kugghjul i Duragear-mässing som är mycket tåligt och en vev med stora vevhandtag i EVA.
Ambassadeur Beast har en utväxling 5,1:1.

6 kullager + IAR
Carbon Matrix slirbroms
Maskinfräst aluminiumstativ
Gavlar i aluminium
”Anti Distortion Spool” – Stabil spole även vid mycket stora påfrestningar
Precisionsfrästa kugghjul i Duragear-mässing
Centrifugalbroms med fyra bromsvikter
Synkroniserad linspridare

…stabil rulle byggd för att klara av det tunga Muskyfisket i Amerika

Kolla in en presentation av rullen Ambassadeur Beast i filmen här nedan:

Vi på Fiskejournalen vill passa på att tacka alla som varit med och tävlat i årets upplaga av Julkalendern. Nästa år kör vi igen så kammade du inte hem någon vinst i år så kommer det nya chanser!

Tävla om en Ambassadeur Beast HÄR!