Annons: Sponsrat innehåll

Gäddor älskar ål – nu kan du få en egen gäddmagnet

Publicerat

Nu har du chansen att skaffa ovärderlig kunskap och spännande läsning samtidigt som du lägger tassarna på ett alldeles fantastiskt bete för stora gäddor och gösar. Prenumerera på Fiskejournalen och få en Real Eel Gold karamell från Savage Gear på köpet.

När gäddan är hungrig angriper och slukar den det mesta. Men den har vissa favoriter – och ålen är definitivt en av dem. Med en imitation i linänden kan du iskallt räkna med tunga hugg!
Fullvuxna gäddor kan svälja rejält stora bytesdjur, så inte ens en halvmeterlång ål kan känna sig säker om det finns jagande gäddor i närheten. Ålen är inget lättfångat byte, men var så säker – får gäddan chansen så tvekar den inte!

Ålen som trollingbete
Åimitationen Savage Gear 3D Real Eel har en fantastisk detaljrikedom, vilket gjort att predatorexperter som de danska sportfiskarna Henrik S Lund, Christian Möller och Mads Grosell har fångat ett otal tioplusgäddor på betet – i Danmark, Norge, Sverige och Tyskland.
De har haft stor framgång med att trollingfiska ålimitationerna. När vattnet är klart kommer gäddorna att stiga även från riktigt stora djup för att attackera ålarna. Betets siluett mot himlen är helt enkelt oemotståndlig.

Fungerar utmärkt på spinn
Du kan också kasta och spinna hem den ål som vanliga spinnbeten. 20-centimeterversionen kan fiskas över mycket grunt vatten. 3D Real Eel fungerar bäst med långsamma och lugna intagningar, kombinerade med plötsliga pauser, då ålen faller neråt och drar sin långa och livliga stjärt efter sig. Sök igenom branter, vasskanter, vikar och bukter. Och du, var beredd på våldsamma hugg!

Real Eel i färgen Gold Karamel – en magnet för stora rovfiskar

Om Real Eel
Real Eel Gold Karamel är kusligt effektiv för alla större rovfiskar. Den simmar otroligt lockande redan vid långsam invevning. Real Eel rör sig precis som en riktig ål: livfullt med kraftiga stjärtrörelser både vid hemtagning och när du låter den sjunka. Detta rörelsemönster lockar den mest försiktiga rovfisk till hugg – även under tröga dagar.
Betet passar lika bra för spinnfiske som för vertikal- och trollingfiske.
Längd: 20 cm, vikt kropp: 27 gram, vikt jigghuvud: 5 gram.
Levereras med 2 kroppar, 1 jigghuvud och 1 stingerkrok med tafs.

Även stora gösar faller för Real Eel.

Suveränt erbjudande – prenumeration och en Real Eel på köpet
Med Fiskejournalen i din brevlåda behåller du fiskeglädjen och förkortar tiden mellan huggen!
Du blir guidad till de bästa fiskevattnen, får de bästa tipsen om nya tekniker och metoder, redskapstesterna, expertråden och senaste nyheterna från sportfiskets värld. Nu kan du teckna en prenumeration och få ett riktigt kanonbete för storgädda på köpet – Real Eel Gold Karamel.
Du får:
3 nummer av tidningen samt Real Eel Gold Karamel för endast 119 kr (+ porto 49 kr),
eller:
9 nr samt Real Eel Gold Karamel för endast 399 kr (+ porto 49 kr).
Här beställer du detta kanonerbjudande.

Naturligt utsende, förföriskt rörelsemönster. Håll i ditt spö!