Vinn gäddfiskeutrustning från Shimano och ett grymt kastbart ekolod från Deeper.

Vi har en vinnare!

Publicerat Senast uppdaterad

Vi har en vinnare och säger grattis och God Jul till Mikael Karlsson från Solna. Håll utkik under annandagen för då publicerar vi ännu en tävling. (pssst… rätt svar är ju 1. LakeBook.)

Tillsammans med Shimano och Deeper kommer här en tidig julklapp för dig som gillar sportfiske. Svara på frågan så kan hela prisbordet bli ditt.

Shimano-utrustningen som ligger i potten den här tävlingen består av en Shimano Nexave 4000 haspelrulle och ett Shimano Aernos AX med en kastvikt på 28-84 gram. Nexave-rullen garanterar perfekt linuppläggning för felfria kast samt broms som enkelt och mjukt motar storgäddan. Fiskesetet är tillverkat för att kunna hantera en hel rad beten och tillsammans med den snabba 9-fotaren kastar du allt från jiggar till twitch-/jerkbeten som kräver lite kontroll. Dessutom borgar XT100-carbonklingan för snabba mothugg.

Ekolodet kan du kasta ut från land, använda från båt och kajak eller från isen på vintern.

Som om inte detta vore nog slänger vi med det kastbara ekolodet Deeper CHIRP+. Ekolodet kopplar du enkelt upp mot din telefon via WiFi. Ekolodet som har formen av ett klot kan du kasta ut från land, använda från båt och kajak eller på vinterisen. I Deeper-boxen ligger även en rostfri termos, en buff samt ett hölje till ekolodet för nattfiske.

Prisbordet ser du bland bilderna här nedan – fyll i formuläret och svara på frågan så kan prylarna bli dina. Vi vill ha ditt svar senast torsdagen den 19 december. Vinnaren dras dagen efter.

Deeper Smart Sonar CHIRP+Inbyggd GPS-mottagare. Deeper CHIRP+ innehåller en mycket exakt inbyggd GPS-mottagare som gör att enheten kan kartlägga fiskeplatser genom att skapa kartor av bottenkonturer vid fiske från land eller till sjöss.Leta fisken djupt som grunt. CHRIP+ avsöker djup från 0,15 m upp till 100 meter vilket gör att du kan fiska i en mängd olika vatten – allt från rinnande vatten, större sjöar och hav.Grym skärpa. Med CHIRP+ levereras högre skanningsupplösning och utökat dynamiskt omfång vilket gör att separationen mellan olika ekon blir tydligare. Se allt från bottenstrukturer, stimfisk till enskilda individer.WiFi . WiFi-signalen har en räckvidd på hela 100 meter vilket gör DEEPER CHIRP+ till det främsta kastbara ekolodet på marknaden, med andra ord kan du stå på land och söka av fisken upp till 100 meter från din position.

Vad heter Deepers personliga dagbok där du loggar information som fiske- och batymetriska kartor? (Svaret finner du på www.deepersonar.se OBS – endast 1 svar/person).

1. Lakebook (Rätt svar).

x. TopoProfiler

2. Catchkeeper