Annons: Sponsrat innehåll

Sommaren blir roligast på vattnet

Publisert Sist oppdatert

Sommar är de soliga dagarnas och de sköna kvällarnas tid. På vattnet blir upplevelsen extra härlig och minnesvärd. Ser du sommaren som en underbar möjlighet att kombinera fiske med familjeutflykter och den totala friheten på havet eller sjön så är vattenskotern FISH PRO från Sea-Doo ett perfekt val.

På många håll i världen är en snabb och stabil vattenskoter en självklarhet för både utflykter och sportfiske. Med en vattenskoter når du enkelt och snabbt målet. Oavsett om du tänker jaga abborren och gäddan i den lilla sjön, eller åka på upptäcksfärd i stora älvsystem eller skärgårdens gytter av öar. Med skotern kommer du snabbt och smidigt fram och kan enkelt kliva i land på en liten enslig kobbe eller en avlägsen strand.
Hav, älv, sjö – så länge det finns vatten finns det möjligheter.

Den bästa åkturen
Sea-Doo är kända för sin absoluta toppkvalitet och för sin förmåga att ge dig som förare den roligaste och mest innovativa åkturen.
Sea-Doos modell FISH PRO är lättmanövrerad, sidostabil och full med finesser som du har användning av under sommarens vattenäventyr.

Fiska, bada, transportera
FISH PRO är så stadig att du enkelt stannar och står och fiskar där du vill. Och när du och din passagerare ska kliva ombord eller i land är det skönt att veta att du har en stadig plattform att sätta ner foten på. Den här modellen har en förlängd bakdel på 29 centimeter som ger mer utrymme för både ombordstigning och fiske. Det gör även maskinen stabilare när den är lastad med mat, dryck, fiskegrejor och andra attiraljer.

Säkerhet och finesser
Sidostabiliteten gör att du sitter tryggt och säkert. Den här fiskeanpassade vattenskotern har även pumpsystemet iDF (Intelligent Debris Free). Vattenskoterns vattenintag rensas på några sekunder – du behöver inte ens lämna sätet. I ett listigt förvaringsfack kommer du lätt och kvickt åt vattenflaskor, solskyddskräm och småprylar. Och i det vattentäta telefonfacket, där du som tillval kan ha en integrerad USB-port, ser du till att ha mobiltelefon och kamera laddade och redo. Baktill finns även fästpunkter där du kan montera en liten lunchbox med kylfunktion eller bränsledunk för längre utflykter.

Fiskarens viktiga hjälpmedel
För dig som mest suktar efter själva fisket är det bra att känna till att FISH PRO är bra utrustad redan från början. Den kommer utrustad med Garmin Echomap Plus 62cv ekolod och plotter med 15-centimetersskärm. Sensorn sitter monterad i skrovet. Med det här beprövade flerfunktionssystemet får du koll på både navigering och fiskeförutsättningar.
FISH PRO har även justerbara och innovativa spöhållare, monterade på sidorna av den rejält tilltagna kylboxen. Här kan du ha dina färdigriggade spön redo, eller till och med ha dem monterade för enklare trolling. Hållarna passar dessutom utmärkt att placera dryck i.
Med sina 51 liter är boxen perfekt för matsäck och fiskeutrustning – eller varför inte någon firre som du vill ta med dig i land till kvällens grillning?

Vill du veta mer om alla prestanda och funktioner samt få tips om hur du kan använda Sea-Doo FISH PRO till dina härliga sommarutflykter och andra äventyr så kan du läsa mer här.