Annons: Sponsrat innehåll

På skoter mot abborre och gädda

Publicerat Senast uppdaterad

Har du missat den heta nyheten om fiskemaskinen som är både snabb, smidig och lättmanövrerad? Då är det dags att ta en koll nu.
För dig som tänker ägna sommaren på vattnet i jakt på abborre och gädda, eller med andra spännande äventyr, är vattenskotern FISH PRO från Sea-Doo genvägen till en helt ny fiskevärld.

I Sverige ligger vi långt fram med nya tekniker och metoder för fiske, inte minst när det gäller fiske efter predatorer som abborre och gädda. Våra mest folkkära rovfiskar finns lite varstans, längs Östersjökusten, i sjöar, älvsystem och tjärnar. Och ännu finns vatten att upptäcka.

Stabil och smidig
På sina håll i världen är en snabbgående och stabil vattenskoter en självklarhet för sportfiskare. Nu är det dags för Sverige att med hjälp av en helt ny sorts fiskemaskin kunna bredda sina fiskemöjligheter. Sea-Doos vattenskoter FISH PRO är stabil, snabb och pålitlig. Med den här vattenfarkosten kryssar du snabbt och säkert fram till svåråtkomliga smultronställen.
När du spinnfiskar och vill kunna stanna till och snabbt fiska av intressanta områden måste du kunna flytta dig enkelt och kunna stå stadigt och både kasta och drilla fisk. Ibland är båten för stor, för svår att transportera, eller för omständig att starta och åka iväg med. Å andra sidan kanske en flytring eller en kajak inte tillräckligt bekväm, eller användbar när du måste göra längre förflyttningar. Då är en vattenskoter den optimala lösningen. Dessutom kan du ha mycket kul och nytta även utanför fisket med den suveräna vattenmaskinen.

Fiska från skoter eller land
FISH PRO är så stadig att du enkelt stannar och står och fiskar där du vill. Skrovet hos FISH PRO-modellen är utformat för att ge stabilitet i grov sjö och samtidigt ge dig en stadig lugn plattform att fiska från när du hittat rätt fiskespot. Men du kan även använda den som ett suveränt transportmedel och ta dig till avlägsna platser, där du kliver i land eller vadar ut. Sjö, skärgård eller älv – i både salt- och sötvatten kan du utveckla ditt fiske i helt nya riktningar med den här smidiga fiskeplattformen.

Säkerheten främst
Sidostabiliteten gör att du sitter tryggt och säkert. Den förlängda bakdelen ger dig gott om utrymme för fisket, samtidigt som det bidrar till stabiliteten och förenklar ombordstigningen. Den här fiskeanpassade vattenskotern har även pumpsystemet iDF (Intelligent Debris Free). Vattenskoterns vattenintag rensas på några sekunder – du behöver inte ens lämna sätet. I ett listigt förvaringsfack kommer du lätt och kvickt åt vattenflaskor, solskyddskräm och småprylar. Och i det vattentäta telefonfacket, där du som tillval kan ha en integrerad USB-port, ser du till att ha mobiltelefon och kamera laddade och redo.

Fiskarens viktiga hjälpmedel
En modern sportfiskare vet att effektivt fiske kräver en koll på det som sker under ytan. Vattenskotern FISH PRO kommer utrustad med Garmin Echomap Plus 62cv ekolod och plotter med 15-centimetersskärm. Sensorn sitter monterad i skrovet. Med det här beprövade flerfunktionssystemet får du koll på både navigering och fiskeförutsättningar.
FISH PRO har även justerbara och innovativa spöhållare, monterade på sidorna av den rejält tilltagna kylboxen. Här kan du ha dina färdigriggade spön redo, eller till och med ha dem monterade för enklare trolling. Hållarna passar dessutom utmärkt att placera dryck i.
Med sina 51 liter är boxen perfekt för allt från fiskeutrustning och matsäck, till betesfisk, eller den fångst du vill ta med hem.

Vill du veta mer om alla prestanda, funktioner och få tips om hur du kan bredda ditt fiske och nå nya vatten på ett smidigt sätt så kan du läsa mer om Sea-Doo FISH PRO här.