En prenumeration på en tidning är en perfekt julklapp!

Julklappstider – Fiskejournalen tipsar om matnyttiga och varma gåvor

Publicerat

Det börjar bli dags att ta sig an årets julklappar, men det är mer ofta än sällan som idéerna sinar. Fiskejournalen kommer här med en hjälpande hand och avslöjar sina bästa julklappstips till nära och kära som är sportfisketokiga. Nu är turen kommen till vår chefredaktör Anders Holm, och han levererar en blandning av matnyttiga och varma klapptips.

1) Nu är det slutfruset. Många med mig lider av stelfrusna fingrar under fiskepassen oavsett om det är på isen, under gäddpasset eller på havsöringspremiären. Låt din julklappsmottagare slippa pinan. Fish Monkeys eller Rapala Stretch är två bra alternativ som gör att fingrarna är fria för att kunna knyta eller fingra med beten.

2) Strumpor är kanske den mest fantasilösa (och förutsedda) julklappen man kan ge, så välj bort raggsockor och spexiga tunnstrumpor till förmån för andra strumpor – nämligen spöstrumpor. Något man kanske inte unnar sig själv, men vem vill inte ta hand om dyrgriparna?

3) I förra årets tips förekom en beteslåda, och nu är det dags att hjälpa julklappsmottagaren att fylla på den. Då kan det ju inte heller passa bättre än att välja en färdig presentask. Varumärken som Abu, Berkley, Westin, Svartzonker och Rapala erbjuder alla snygga presentaskar med utvalda beten.

4) Här kommer tre förslag som kommer höja upplevelsen hos mottagaren om hen såväl är i fjällen eller vid hemmavattnet. Först och främst, se till att hen får en god matupplevelse, och har du tur blir du bjuden. En stekhäll i form av Muurikka eller Hällmark borgar för en uppskattad julklapp och finfin utemiddag. En kaffeattiralj som gör det möjligt att koka kaffet på plats efteråt lyxar också till tillvaron, exempelvis en mokabryggare, kaffepanna eller utomhusperkulator. Och efter måltiden när drömfisken väl nappar för kamraten, då vill du såklart ha bildbevis så därför är en powerbank med solcellsladdning ett bra alternativ så hen har kräm i telefonen under hela fiskedagen.

5) Vill du själv ha en julklapp? För sist men inte minst kommer så klart det bästa tipset, och kanske är jag lite partisk i det här tipset men vi har alla varit där; klockan klämtar och inspirationen sinar. Ge bort en prenumeration på Fiskejournalen – en perfekt gåva som förkortar tiden mellan huggen – och det fina här är att om du ger bort en prenumeration så ger vi dig en egen julklapp i form av öl- eller vinglas från Orrefors! Bra va?! Välj mellan att ge bort antingen 4 nr av Fiskejournalen för 199 kr och du får 2 glas, eller 8 nr av Fiskejournalen för 369 kr och du får 4 glas. (Porto på 99 kr tillkommer.)Du nappar på detta erbjudande via den här länken!