Foto: Ida Olsson
Halstrad abborre
Superenkelt recept för mindre abborrar
Det är knappast lönt att filea mindre abborrar, jag brukar istället halstra dem över glöd - snabbt och gott för väldigt liten ansträngning. Det enda du behöver är ett gäng abborrar, ett halster och lite salt. Fisken blir inte bara grillad över glöden, den får även en lite rökig smak. Kokt potatis med gräslök smakar gott till.
Du behöver:
- Halster
Läs vidare med Premium
- ✔️ Tillgång till exklusivt innehåll
- ✔️ Läs alla låsta artiklar
- ✔️ Direkt tillgång till e-tidningen
- ✔️ Tillgång till arkivet
- ✔️ Tillgång till medlemsrabatter
JUST NU!
Prova Premium gratis i 3 månader!
0:- /mån
Därefter 39 kr/ mån - Ingen bindningstid, avbryt när som helst.
Prenumerera