Halstrad abborre

Superenkelt recept för mindre abborrar 

Publicerad Senast uppdaterad

Det är knappast lönt att filea mindre abborrar, jag brukar istället halstra dem över glöd - snabbt och gott för väldigt liten ansträngning. Det enda du behöver är ett gäng abborrar, ett halster och lite salt. Fisken blir inte bara grillad över glöden, den får även en lite rökig smak. Kokt potatis med gräslök smakar gott till.

Du behöver:

- Halster 

Läs vidare med Premium

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Tillgång till exklusivt innehåll
  • ✔️ Läs alla låsta artiklar
  • ✔️ Direkt tillgång till e-tidningen
  • ✔️ Tillgång till arkivet
  • ✔️ Tillgång till medlemsrabatter

JUST NU!

Prova Premium gratis i 3 månader!

0:- /mån

Därefter 39 kr/ mån - Ingen bindningstid, avbryt när som helst.

Prenumerera