Annons: Sponsrat innehåll

Förbered dig för båtsäsongen med Mercury Days

Publicerat Senast uppdaterad

Båtlivet väntar och lockar. För de flesta sportfiskare är säsongen redan igång, för ännu fler är sommarens sköna dagar på böljan årets höjdpunkt.
I avsaknad av de stora båtmässorna har Mercury Marine skapat Mercury Days 2021 – för att smygstarta den kommande båtsommaren. Här kommer återförsäljare och båtpartners bland annat visa upp spännande produktnyheter.

Mercury Days 2021 är ett evenemang där ett stort antal auktoriserade Mercury-återförsäljare och båtpartners deltar och ordnar öppet hus. Under två långhelger, 15–18 april, samt 6–9 maj gör man gemensam sak och laddar upp inför året, med nyheter och spännande teknik. Passa på att besöka din närmaste återförsäljare och skaffa både inspiration och kunskap så att du blir redo för sommarens sköna båtliv. Här kan du bland annat ta en närmare titt på sportfiskarens favoritmotorer – de extremt accelerationssnabba maskinerna i Mercury Pro XS-serien.
Till Mercury Days Sverige.

Blixtsnabb motor för sportfiskare
Som fiskare är det alltid intressant att följa utvecklingen av motorer och marintillbehör. Mercury är kända för att ligga i framkant och deras motorer sitter idag på åtskilliga sportfiskares båtar. Pro XS-seriens motor framhålls nu som ett tydligt förstaval för seriösa sportfiskare. Arvet från Mercury racing märks tydligt hos Pro XS-serien. Här finns motorer från 115 till 300 hk, alla med otrolig topphastighet, orubblig tillförlitlighet och tyst körning, trots hög kraft. Och acceleration är blixtsnabb!
Ingen utombordare tar dig från noll till full gas snabbare än en Mercury Pro XS. Här är det raketfart upp i planing och vidare till nästa hotspot på rekordtid. Med den här motorn är du snabbt framme dit du ska – före alla andra.
Läs mer om Mercury Pro XS här.

Välkände sportfiskeprofilen Tobias Fränstam är en av alla seriösa sportfiskare som valt motorer från Mercury Pro XS-serien.
Här, i en kort film, berättar han mer om varför den här viktiga utrustningen är hans förstaval.

Öppettider under Mercury Days
Sommaren är bäst på vattnet! Passa på att hälsa på hos din lokala, auktoriserade Mercury-återförsäljare under Mercury Days öppet-hus-helger och hitta just din drömbåt eller uppgradera den med rätt utombordare.
Under Mercury Days, 15–18 april, samt 6–9 maj, har alla deltagande återförsäljare följande öppettider:
Torsdag & fredag: 10-18
Lördag: 10-17
Söndag: 11-15
Här kan du läsa mer om Mercury Days.

Samarbetspartners Mercury Days
Venture Group/Brunswick Boat Group: Uttern, Quicksilver.
Frydenbø Marine: Nordkapp, Sting, Zodiac
BRIG Boats/IRON Boats
Bella Boats, Flipper, Falcon, Aquador
Anytec
Ockelbo

Alla deltagande återförsäljare följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och beslut gällande Covid-19, som maxantal personer i lokaler och säkerhetsavstånd på två meter. Allt för att du ska känna dig trygg. Om du tillhör en riskgrupp, kontakta gärna din lokala återförsäljare för bokning av personlig visning.