Annons: Sponsrat innehåll

100 000 svenska riksdaler ligger på prisbordet - anmäl dig till årets predatortävling.

Fisketävling ger 100 000 kronor till vinnaren

Publicerat Senast uppdaterad

Swedish Game Fair Predator Open blir Sveriges största cashtävling 2018. I tävlingen räknas Sveriges tre stora predatorfiskar, gädda, gös och abborre in i ett helt nytt poängsystem. Det vinnande teamet kammar hem otroliga 100 000 kronor.
Kajakklassen inleder helgen och går av stapeln fredagen den 25 maj. I den här klassen premieras förstapristagaren med hela 25 000 kronor. Därefter är det dags för båtklassen att kasta loss och teamen tävlar sedan under hela lördagen och söndagen. Det är de totalt tre längsta fiskarna som räknas enligt tävlingens nya poängsystem.

Under hela helgen kommer man kunna följa tävlingen live via storbildsskärmar på mässområdet.

– Det kommer bli en spännande catch and release-tävling med ett helt nytt upplägg, där vår nysatsning på predatorfisket lyser igenom. Under hela helgen kommer man kunna följa tävlingen live via storbildsskärmar på mässområdet, berättar Robin Norlén på Swedish Game Fair.

Huvudsponsor för tävlingen är ABU Garcia som erbjuder ett riktigt fint prisbord vid sidan av de kontanta prissummorna. Antalet platser till tävlingen är begränsade och intresset är stort, så det är först till kvarn som gäller på startplatserna.

En gädda ger en poäng per centimeter, medan en gös ger 1,5 poäng per centimeter och en abborre ger två poäng per centimeter.

– Poängräkningen gör det extra spännande eftersom vi kan samla Sveriges bästa fiskare av gädda, gös och abborre på en och samma tävling. En gädda ger en poäng per centimeter, medan en gös ger 1,5 poäng per centimeter och en abborre ger två poäng per centimeter. Ett lag kan välja att rapportera olika arter eller till exempel tre gäddor. Det borde bädda för en riktigt spännande tävling, avslutar Robin.

Anmäl dig eller ditt team på www.swedishgamefair.se

Är du intresserad av vad som händer på mässan i övrigt? Titta på filmen här nedan: