Annons: Sponsrat innehåll

Dometic Cool-Ice håller mat, dryck och fångst kall under flera dygn. Perfekt för ett elfritt fiskeäventyr.

Dometic Cool-Ice – kylboxarna som räddar fiskeäventyret!

Publicerat Senast uppdaterad

Dometics passiva kylboxar Cool-Ice är byggda för att tåla tuffa fiskeäventyr. God isolering och en robust rotationsgjuten konstruktion garanterar lång kylhållning och tål tuffa tag. Med en Dometic Cool-Ice i packningen kan du fokusera på det viktigaste – fisket!

När du ska ägna din tid åt det bästa du vet krävs utrustning som kan ta hand om sig själv. Det sista du behöver är prylar som inte går att lita på. Dometics Cool-Ice kylboxar är tillverkade i en skarvfri UV-beständig plast som är lätt att rengöra. Boxen tål mer än vad du kan utsätta den för – så när den tappas i marken, används som stol eller slarvigt kastas in i bilen eller båten så behöver du inte oroa dig. Du kommer fortfarande att kunna njuta av färsk mat, kalla drycker samt hålla fångsten kall under hela fiskeresan.

”Med en Dometic Cool-Ice i packningen kan du fokusera på det viktigaste – fisket.”

Dometic Cool-ice – en frysbox för varje fisketillfälle
Dometics näst intill oförstörbara kylboxar i Cool-Ice-serien är byggda för att tåla kraftiga stötar, släpas över fjället, agera stol och inte minst vara den kylhållande tryggheten i extrema miljöer, som vi sportfiskare ofta är tvungna att utstå. Kylboxarna finns i en mängd läckra kulörer och i tre storlekar. Ska du resa lättare och har begränsat med plats så tar Dometic Cool-Ice WCI 13 hand om kylhållningen. Den lilla boxen, som ändå sväljer hela 13 liter har samma viktiga funktionalitet som storebröderna med dräneringshål, tätningslist och smidiga gummifästen för enkel åtkomst av kylvaror. Har du lite mer plats är det läge att snegla på Dometic Cool-Ice WCI 22 och Cool-Ice CI 42 Boxarna har utrymme för 22 respektive 42 liter och fungerar således lika bra under fiske-roadtrippen som under båtfiskesemestern.

Alla Dometic Cool-Ice kylboxar utrustas med måttdekal för enkel mätning av fångsten.

Rotationsgjutning – en win-win-konstruktion
Rotationsgjutning är en välbeprövad tillverkningsprocess som används för att tillverka isolerade kylboxar av premiumkvalitet. Enkelt förklarat fungerar rotationsgjutningen så att den skarvlösa konstruktionen bidrar till att värme inte kan tränga in i boxen, samtidigt kan ingen kyla försvinna ut – en win-win-konstruktion, helt enkelt.

Tack vare den rotationsgjutna konstruktionen håller Cool-Ice-boxarna kylan under flera dygn.

Medan en vanlig passiv kylbox kan hålla is i några timmar kan den rotationsgjutna kylboxen Dometic Cool-Ice hålla samma mängd is frusen i flera dagar. Både proviant och fångst kommer hålla sig väl kyld och du kan njuta av naturen och fiska i flera dagar, utan att ens tänka på ström.

”Alla Dometic Cool-Ice har fem års garanti.”

”Cool-Ice kylboxar finns i flera läckra kulörer och i flera storlekar.”

Tillbehör för sportfiskare
Dometic Cool-Ice har många tillbehör som attraherar och förenklar livet vid och på sjön. Den nya serien av tillbehör förbättrar komforten under fisketuren och hjälper dig att organisera livsmedel, fisk och agn. Med ett enkelt klick så utrustar du din kylbox med en mugghållare för termosen eller flaskan och smidig spöhållare till fiskespöet. Vill du hellre ha en kapsylöppnare så finns det också i Dometics repertoar av accessoarer. Som ytterligare tillbehör finns det även en lättrengörlig dyna för varje kylboxmodell. Dynan är enkel att fästa och ta loss och ger dig ett bekvämt sittunderlag både på land och i båten. Du kan även utrusta utrymmet inne i boxen med korgar och avdelare som hjälper dig att organisera innehållet i och undvika kontaminering – agn och fångst i ett fack och middagen i ett annat.

Dometic Cool-Ice 22 och 42 är perfekta för det båtburna fiskeäventyret.

”Både proviant och fångst kommer hålla sig väl kyld och du kan njuta av naturen och fiska i flera dagar…”

Tänk på vätskenivån!
Något att tänka på för dig som redan är inne på mat-och-dryckspåret och som dessutom är ett utmärkt komplement till Cool-Ice-boxarna är Dometics nya Drinkware-serie med flaskor, termosar och koppar. Produkterna i Drinkware-serien har alla en tålig konstruktion som passar för både varma och kalla fisketurer. Prylarna kan användas för både varma och kalla drycker, är enkla att rengöra och bekväma att hålla. Precis som kylboxarna är Dometic Drinkware tillverkade i en tålig design för att palla med de tuffaste fiskeäventyren.

Följ den här länken för mer information om Dometic Cool-Ice kylboxar

Dometic Drinkware-serien håller drycken kall eller varm under hela fiskedagen.