Annons: Sponsrat innehåll

Appen ger bättre fiske och säkrare båtliv

Publisert

Använder du C-MAP Genesis så är det lite tidig julafton mitt i sommaren. Nu är nämligen Lowrance-appen tillgänglig med användargenererad Genesis-data över hela världen. Du får helt enkelt ännu mer extra kraft och styrka i din smartphone.

Bakgrunden är att användare över hela världen kan ta del av C-MAPs stora databas med marina kartdata som har skapats av tusentals användare och sedan granskats och kvalitetskontrollerats av ingejörer hos C-MAP innan de publiceras.
– Tillägget av Genesis på Lowrance-appen är ytterligare en förbättring som gör det möjligt för användare att få bästa möjliga kartinformation så att de kan fiska bättre och få mer kunskap om vad som finns under vattenytan, säger Max Cecchini, Executive Vice President för C-MAP.

Utmärkt för insjööar
Med Genesis-lagret läggs det till ytterligare 56 000 kvadratkilometer täckning till C-MAP-sjökorten. Särskilt i insjöarna där kartografimyndigheterna inte har uppdaterat officiella data på årtionden, eller ibland inte alls, tillför användargenererade kartdata och uppladdningar mycket för oss sportfiskare.

En miljon timmar på sjön

– Genesis har funnits i många år men nu finns det helt ny data direkt i båtägarens smartphone. Du kan enkelt lägga till det här lagret som en enkel funktion i din smartphoneapp, som gynnar alla båtägare, berättar man från C-MAP.

Totalt har Genesis alla användare tillsammans loggat nästan en miljon timmar tillsammans, under deras alla turer på vattnet.

Förbered dig inför fisket
En smidig och användbar funktion för sportfiskaren är att du redan vid planeringen inför fisket kan påbörja din taktik och strategi med hjälp av appen.
Du kan skaffa en användbar överblick av det vatten du ska fiska i och i lugn och ro placera ut dina waypoints, som sedan synkroniseras trådlöst från telefonen till plottern när du är på vattnet. Det sparar tid och ger dig möjlighet att fokusera mer koncentrerat på själva fisket när det är skarpt läge.

Värva kompisar – få sex månader gratis
Om du tipsar vänner och fiskekollegor som också börjar använda C-MAP-appen får du sex månader gratis detaljerade djupdata. Gäller även för apparna till Simrad, Lowrance eller B&G som synkroniseras via plottrar och ekolod.

Dela din unika länk från listrutan i huvudmenyn och väljer hur du vill dela (via sociala medier, WhatsApp, SMS osv.).
Du får automatiskt sex månaders kostnadsfri HRB när tre vänner installerat appen.

Mer information finns på www.c-map.com eller hos din närmaste specialist på marinelektronik. C-MAP-appen är tillgänglig i App Store och Google Play.