Nu är nya nyhetssajten lanserad!

Ny design, förbättrad användarvänlighet och exklusivt innehåll för alla fiskeälskare

Publicerat Senast uppdaterad

Registrera dig idag!

Vi har spännande nyheter att dela med er - vår älskade fiskenyhetersida har genomgått en total förvandling, och vi är glada att presentera en nylansering som kommer att lyfta din fiskeupplevelse till nya höjder! Med en ny design, förbättrad användarvänlighet och ett överflöd av exklusivt innehåll är vi redo att bli din oumbärliga källa för allt som rör fiske.

Prova på FJ-Premium –helt gratis de första 4 månaderna!

För att fira vår kommande nylansering erbjuder vi en oemotståndlig möjlighet: bli Premium-prenumerant helt gratis de första fyra månaderna! Detta är din chans att uppleva allt vårt exklusiva innehåll när vi officiellt går live med den nya sajten – och öppnar historiskt material för dig att läsa. Genom att registrera dig innan den 14 juni, får du chansen att vinna ett presentkort till ett värde av 3 000 kr och dessutom njuta av e-tidningen samt alla fördelar som kommer att lanseras inom kort.

Exklusiva förmåner för våra Premium-prenumeranter

Som Premium-prenumerant får du tillgång till en rad fördelar som gör din upplevelse ännu rikare:

E-tidningen hela sommaren:

Få tillgång till vår e-tidning, en exakt digital kopia av den fysiska tidningen, hela sommaren lång. Du kan läsa den när och var du vill, perfekt för lata dagar vid sjön eller sena kvällar i stugan.

Arkivtidningar från flera år:

Dyk ner i vårt omfattande arkiv och njut av tidigare utgåvor. Utforska gamla favoriter och upptäck tidlösa artiklar.

Alla nya utgåvor månadsvis:

Missa aldrig en utgåva med våra regelbundna, månatliga publikationer fyllda med färska nyheter och inspirerande innehåll.

Utnyttja prova-på erbjudandet idag!

Det här är ett erbjudande du inte vill missa. Genom att bli Premium-prenumerant nu, får du uppleva vårt fullständiga utbud av fiskenyheter och exklusiva förmåner till ett fantastiskt pris – 0 kr de första fyra månaderna! Efter den perioden kommer du att få fortsätta njuta av vårt innehåll till ett förmånligt pris som fortfarande erbjuder otroligt värde för pengarna.

Så här blir du Premium-prenumerant:

  1. Klicka på Bli Premium-prenumerant.
  1. Fyll i dina uppgifter och registrera dig.
  1. Börja njuta av alla fördelar med ditt Premium-medlemskap direkt!

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår nya och förbättrade fiskenyheter-hemsida. Upplev fiske som aldrig förr – med oss vid din sida.

Tight Lines och glad läsning!

/Fiskejournalens redaktion