Nya fiskekompisar? Ett av objekten under årets auktion är en fiskeresa till Norrland med Johan Malm och Fredrik Löwgren från podden Fiskekompisen.Foto: Älvräddarna

Missa inte Älvräddarnas auktion på Sportfiskemässan

Publicerat Senast uppdaterad

Älvräddarna har släppt årets katalog inför auktionen på Sportfiskemässan den 17 mars. Som vanligt kan man ropa in riktigt fina objekt och samtidigt stödja Älvräddarnas arbete.

Sportfiskemässan närmar sig och i år går den av stapeln på Stockholmsmässan den 16-18 mars. På lördagen håller Älvräddarna sin sedvanliga auktion, där utrustning och upplevelser går under klubban.
Ett bättre tillfälle att unna sig något riktigt fint är svårt att tänka sig, eftersom hela auktionens intäkter går till Älvräddarnas kamp för våra rinnande vatten.

”Vi är mycket glada för alla som avser att delta i auktionen”

– Auktionen arrangeras till stöd för den verksamhet som vi på olika sätt bedriver i syfte att göra livet i och kring våra vattendrag bättre. Vi är mycket glada för alla som avser att delta i auktionen och hoppas självklart att ni är med och lägger bud på några av objekten. Kom ihåg att pengarna går oavkortat till Älvräddarnas verksamhet, hälsar Esa Fahlén på Älvräddarna.

Foto: Älvräddarna

Auktionen börjar klockan 14:00.

Vill du buda men saknar möjlighet att komma till mässan? Ingen fara. Esa Fahlén tar gärna emot bud redan nu och kan nås på esa.fahlen@alvraddarna.se eller 070-250 23 36.

Här kan du se alla objekt i katalogen.

Här kan du se hela programmet på Sportfiskemässans stora scen.

Här kan du boka biljetter till Sportfiskemässan.

Hans Hällman