Välkommen till nya förbättrade nyhetssidan

Här är vinnaren i tävlingen!

Nu ger vi alla fiskeälskare mer av allt 

Vi är glada att kunna meddela att vår nya och förbättrade webbplats för fiskenyheter nu är live! Tack vare ert stöd och ert intresse har vi kunnat skapa en plattform som verkligen lyfter er fiskeupplevelse till nya höjder. Med en modern design, förbättrad användarvänlighet och massor av exklusivt innehåll, är vi nu din oumbärliga källa för allt som rör fiske.

Vi är också glada att kunna avslöja vinnaren av vår tävling! Ett stort grattis till Andreas Johansson, som har vunnit ett presentkort till ett värde av 3 000 kr i vår välfyllda e-handel.

Vi är överväldigade av det enorma intresset – över 1000 nya prenumeranter som då automatiskt var med i utloggningen av presentkort! Vi kommer att kontakta dig direkt med mer information om hur du kan hämta ut ditt pris.

Viktig information om den nya sajten

Under de närmaste dagarna kommer vår sajt att genomgå ytterligare justeringar och förbättringar, saker som inte var möjliga att anpassa förrän hela nyhetssidan faktiskt flyttades över. Håll utkik efter nya funktioner och ännu mer innehåll!

Premium-innehåll bakom betalvägg

Inom kort kommer mer material att läggas bakom betalvägg. Om du inte redan har registrerat dig för en digital prenumeration, som nu är gratis i 3 månader, bör du göra det nu. Efter den gratisperioden kommer vi, precis som andra mediahus, att ta en viss betalning för att du ska kunna läsa vårt gedigna material från 50 års fiskejournalistik.

Så Här Blir Du Premium-prenumerant:

  1. Klicka på ”Bli Premium-prenumerant”.
  2. Fyll i dina uppgifter och registrera dig.
  3. Börja njuta av alla fördelar med ditt Premium-medlemskap direkt!

Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda er de bästa fiskenyheterna och att förbättra er fiskeupplevelse. Tack för att ni är en del av vår community!

Tight Lines och glada läsningar!