Reportage

Drömläge i Padjelanta

Kulinariskt fiske i fjällmiljö

Publisert

En upplevelse på fjället kan bli speciell på många sätt. Har man dessutom med sig en stjärnkock kan stunderna bakom spöet få en att längta till nästa måltid.

OM DU ÅKER och fiskar med en av Sveriges bästa kockar behöver du i alla fall aldrig vara hungrig. Speciellt om ni har tur att fånga en fisk.

– Jag tar med lite hängmörad entrecote och XO-sås. Ja, och lite andra godsaker också förstås.

Läs vidare med Premium

Är du redan prenumerant? Logga in

  • ✔️ Tillgång till exklusivt innehåll
  • ✔️ Läs alla låsta artiklar
  • ✔️ Direkt tillgång till e-tidningen
  • ✔️ Tillgång till arkivet
  • ✔️ Tillgång till medlemsrabatter

JUST NU!

Prova Premium gratis i 3 månader!

0:- /mån

Därefter 39 kr/ mån - Ingen bindningstid, avbryt när som helst.

Prenumerera