Annons: Sponsrat innehåll

Med en Dometic kylbok räddar du både fångst och fika. Ta med den över allt, i båten, till tältet eller på familjecampingen.

Dometic Cool Ice – kylboxen för sportfiskaren

Publicerat Senast uppdaterad

Robust kvalitet, effektiv kylhållning tillsammans med smarta tillbehör gör Dometics nya kylboxserie Cool Ice till sportfiskarens bästa vän under varma fiskedagar – så här fungerar den!
Miljontals människor över hela världen köper och använder Dometics produkter. Den gemensamma faktorn hos dessa är intresset att röra på sig och att vistas utomhus och många av dessa är sportfiskare. Vi sportfiskare rör oss ofta i krävande miljöer i jakten på den perfekta fiskeplatsen och får ofta göra avkall på bekvämligheter som vi är vana vid hemma. Lika viktigt som det är att hålla kroppen varm och torr, är det att hålla livsmedel som fisk och andra förnödenheter väl kylda – det är här Dometic Cool Ice kommer in i bilden.

På varje modell i Dometic Cool Ice-serien sitter en måttdekal.

Effektiv kylhållning
Höga omgivningstemperaturer, tuffa miljöer, salt, damm, lera, regn och rusk är inget som hindrar den näst intill oförstörbara kylboxen Cool Ice att sköta sitt jobb. Boxarna erbjuder en effektiv isolering och tack vare kylklampar eller isbitar håller de livsmedel, fisk eller agn kylda i flera dagar i sträck. De skarvfria boxarna i slagtålig plast är konstruerade för hårda tag och dessutom mycket enkla att rengöra. Det är heller inga problem att stå eller sitta på dem om det så krävs. Kylboxen har en stark och tjock skumisolering av kylskåpskvalitet och en unik labyrinttätning som håller kvar den kalla luften på insidan och stänger ute varm luft under längre tid.

Den effektiva labyrintpackning håller kvar kall luft på insidan samtidigt som den stänger ute värmen.

Håller kylan i flera dagar.

Tack vare dess rotationsgjutna design finns inga skarvar där värme kan tränga in eller kyla försvinna ut. Det garanterar att isen håller länge trots höga yttre temperaturer som det kan vara på båtar eller solexponerade fiskeplatser. Ett annat användningsområde där kylboxen kommer väl till pass är i din bil till och från fisketuren, för såväl mat och dryck som fångst.

En passiv kylbox från Dometic håller matvaror och fångst väl kylda under flera dagar. Perfekt att ta med på fiskesemestern.

Tillbehör för sportfiskare
Den nya versionen av Dometic Cool Ice kylbox har många tillbehör som attraherar och förenklar livet vid och på sjön. Den nya serien av tillbehör förbättrar komforten under fisketuren och hjälper dig att organisera livsmedel, fisk eller agn. Med ett enkelt klick så utrustar du din kylbox med en mugghållare för termosen eller flaskan och smidig spöhållare till fiskespöet. Vill du hellre ha en kapsylöppnare så finns det också i Dometics repertoar av accessoarer.

De smarta tillbehören är perfekta för sportfiskaren Spöhållare, mugg-/termoshållare eller kapsylöppnare är exempel på tillbehör som du kan utrusta din Dometic-box med

Alla Dometic Cool Icemodeller har fem års garanti.

Som ytterligare tillbehör finns det även en lättrengörlig dyna för varje kylboxmodell. Dynan är enkel att fästa och ta loss och ger dig ett bekvämt sittunderlag både på land och i båten. Du kan även utrusta utrymmet inne i boxen med korgar och avdelare som hjälper dig att organisera innehållet i och undvika kontaminering – agnet i ett fack och lunchen i ett annat.

Dometics passiva kylboxar finns flera olika storlekar – kika på utbudet genom att följa länken här nedan.

Alla Dometic Cool Ice-modeller har fem års garanti och finns hos välsorterade sportfiske- och marinbutiker samt i e-handeln.

Mer information och fakta kring kylboxarna och tillbehör finner du på dometic.se